• Gratis bezorging vanaf €75,-
  • Professionele pedicure producten voor thuis gebruik
  • Gratis bezorging vanaf €75,-
  • Professionele pedicure producten voor thuis gebruik

Over

Met mijn lange ervaring als medisch pedicure is het mijn streven om voetzorg voor iedereen toegankelijk te maken. Dat kan door een behandeling in mijn praktijk of doordat men met de juiste producten zelf de voeten kan verzorgen.

Vaak krijgen onze voeten niet al te veel aandacht. Wanneer we moeilijker lopen door problemen aan ons bewegingsapparaat (skelet, gewrichten en spieren) en/of een afwijkende voetstand ontstaan er vervelende voetklachten die het bewegen weer lastiger maken. Op dat moment krijgen de voeten wel aandacht en wil men zo snel mogelijk van de voetklachten verlost zijn.

Met deze webwinkel wil ik iedereen uitleggen wat men het beste kan doen om voetklachten te voorkomen en te verhelpen (zo ver dat mogelijk is). Daarbij zijn de juiste professionele pedicure producten essentieel. Wanneer u producten mist of advies nodig heeft kunt u het contactformulier invullen, ik zal het zo snel mogelijk beantwoorden.

Medische pedicure

Ik ben Lieselotte Hanskamp medisch pedicure en medisch pedicure sport. Mijn pedicure praktijk is gevestigd aan de Beukenhage 7 in Doetinchem. Informatie over behandelingen in mijn praktijk kunt u vinden op: