• Gratis bezorging vanaf €75,-
  • Professionele pedicure producten voor thuis gebruik
  • Gratis bezorging vanaf €75,-
  • Professionele pedicure producten voor thuis gebruik
Bodygel

Bodygel

€ 13,50


Beschrijving

Een wasgel die de droge of gevoelige huid respecteert!

Deze verzorgende douchegel speciaal is ontwikkeld om de gevoelige huid op een natuurlijke en niet agressieve manier te reinigen. De formule is pH neutraal waardoor de beschermende functie van de huid tegen bacteriën, schimmels en invloeden van buitenaf wordt ondersteund zonder te irriteren.

Bodygel is een weldaad voor de gevoelige en uitgedroogde huid. De douchegel biedt dankzij de actieve stoffen en natuurlijke ingrediënten een verzachtende en effectieve huidverzorging.

De HFL Bodygel is tevens te gebruiken om het haar te wassen indien er sprake is van een gevoelige hoofdhuid of roos in het haar.

Werking:

Zout zorgt voor het behoud van de huidstructuur. Dit is belangrijk voor de flexibiliteit van de huid. Daarnaast zorgt de Sodium Cocoamphoacetate ervoor dat de huid goed gereinigd wordt. Daarnaast zit er ook Sodium Benzoate in verwerkt voor een gevoelige (hoofd)huid en roos in het haar.

Te gebruiken bij:

Overgevoeligheid voor parfum

Toepassing:

Gebruik HFL Bodygel bij iedere wasbeurt van het lichaam of van het haar.

Na het wassen van het haar, kunt u ervoor kiezen om een conditioner te gebruiken. Let op dat u hierbij de conditioner niet op de hoofdhuid gebruikt!

Mocht u dit geen prettig idee vinden, dan kunt u altijd overstappen naar de HFL Hair & Care met geïntegreerde conditioner!

Contra-indicaties:

Bij overgevoeligheid voor de ingrediënten

Indicaties:

Mag door diabetici gebruikt worden.

Verpakking:

Pomp flacon 500 ml

Bron: HFLlaboratories.com

LET OP: dit product kan niet door de brievenbus verzonden worden!